Training

 

LOSE THE LABELS, LISTEN TO YOUR BODY

In mijn trainingen en workshops daag ik je uit om je eigen overtuigingen rondom voeding, gezondheid & jouw lichaam te onderzoeken. Ik help je om overtuigingen en self talk die jou belemmeren om gezond en blij te zijn los te laten en ze te vervangen door gedrag en gedachten waar JIJ blij van wordt.

ETEN VOOR GELUK

Ik ga je niet vertellen wat je wel en niet moet eten, maar samen onderzoeken we wat jij WIL eten, voeding die werkt voor jou en jouw unieke lijf. Want ik geloof dat de waarheid niet in al die trends en foodguru’s zit, maar dat jij je eigen guru bent. Ik geloof dat eten vooral heel leuk, relaxt en makkelijk hoort te zijn. Niet ingewikkeld, met allemaal labels en dingen die je vooral wel of niet moet eten. Ik geloof dat ons lijf de gids is naar een gezonde en blije jij. En daar gaan we mee aan de slag! Lief zijn voor jezelf en voor je lichaam. Dat maakt jezelf niet alleen heel blij, maar zorgt ook voor echt fijne relaties met de mensen om je heen. En dat is echt geluk!

WORD JE EIGEN GURU

Tijdens groepstrainingen, workshops en 1 op 1 sessies gaan we aan de slag met thema’s als: belemmerende overtuigingen, lief zijn voor jezelf, intuïtief eten en de rol van plezier. Geen labels of dingen die je wel of niet mag eten, maar ontdekken wat werkt voor jou. Niet meer je hoofd de leiding laten nemen, maar je lichaam laten sturen. Ontdekken waar jij en jouw lijf blij van worden. Word je eigen guru.

GRATIS KENNISMAKING

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn trainingen en workshops? Een eerste kennismaking is gratis. Samen gaan we kijken of dit iets is voor jou.  Plan hier meteen je afspraak in.

KENNISMAKEN

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!